O nama

Dizajn i web trgovina za sve zaljubljene u organizaciju.

Ideja se razvila - iz potrebe. Oduvijek sam imala razne planere i tekice. Bilježila sam u njih sve i imala više njih paralelno. Još u tinejdžerskim danima sam izrezivala i lijepila u te planere/tekice slike iz časopisa, naljepnice, čak i dječje privremene tetovaže. U knjižarama i papirnicama sam provodila (i još uvijek provodim) sate. I sve mi treba. Često se događalo da ne mogu naći nešto što bi me baš oduševilo, ili mi ne bi bilo praktično, ili nisam htjela naručivati izvana zbog visokih cijena poštarine i ne znajući što ću na kraju dobiti.

Zbog svega toga sam se odlučila sama dizajnirati i izrađivati naljepnice, šablone i planere u suradnji sa vrhunskim tiskarama gdje sam sigurna da će konačni proizvod biti kvalitetan i takav da ga i sama koristim. Nakon više godina rada u području grafičkog dizajna, paralelno s radom u svojoj struci dizajna interijera, rezultat je ovaj webshop pod brandom BB dizajn.

Najnoviji projekt je planer pod imenom Učiteljski dnevnik.

Nastao je u suradnji s mojom najboljom prijateljicom, učiteljicom u osnovnoj školi u želji da napravimo planer koji će zaista zadovoljiti potrebe učitelja i profesora u razrednoj i predmetnoj nastavi te im olakšati posao, organiziranje i omogućiti da sve što im je potrebno za rad mogu imati na jednom mjestu.

Homez, obrt za trgovinu putem interneta i usluge
Vl. Marina Herceg
Donja Kupčina 200, 10451 Pisarovina
OIB 92347349597
Shopping Cart